DE BOSHOEF

 

Kiezel 54

2450 Meerhout

 

Voor inlichtingen en reservatie neem telefonisch contact  

0495  21 76 28  

(geen SMS aub)

 

 

Hoe ons bereiken met de fiets ? 

 

De Boshoef ligt in de onmiddellijke buurt van het Fietsknooppuntennetwerk van de Provincie Antwerpen tussen de knooppunten 16 en 42, op een 500m van knooppunt 42.

 

Hoe ons bereiken met de wagen ? 

 

De Boshoef is gemakkelijk te bereiken via de E313 - afrit 24 Eindhout.

  • Komende uit de richting van Antwerpen kom je aan een T-kruispunt met verkeerslichten, daar rij je naar rechts. Op de volgende twee verkeerslichten rij je rechtdoor, richting GEEL. Je  rijdt   over het Albertkanaal en onmiddellijk daarop rij je aan de verkeerslichten naar rechts richting MEERHOUT. Op een  rotonde (na 1,8 km) - in deelgemeente Zittaart - neem je de derde afslag - opnieuw richting Geel. Nu rijd je reeds op de Kiezel. De Boshoef bevindt zich 1,7km verder aan je linker zijde.
  • Komende uit de richting van Lummen kom je op een kruispunt met verkeerslichten, daar rij je naar rechts. Aan het volgende verkeerlicht rij je rechtdoor. Je  rijdt over het Albertkanaal en onmiddellijk daarop rij je aan de verkeerslichten naar  rechts richting MEERHOUT. Op een  rotonde (na 1,8 km) - in deelgemeente Zittaart - neem je de derde afslag - opnieuw richting Geel. Nu rijd je reeds op de Kiezel. De Boshoef bevindt zich 1,7km verder aan je linker zijde.

 

 

Je parkeert echter aan de rechter zijde van de Kiezel op de weg die naar taverne "De Luihoeve" leidt. (De Bredestraat). Je treft ons in de stallen achter de woning met huisnummer 54.

 

 

(De GPS stuurt je eventueel langs een iets kortere weg , via de Hezemeerdijk en de Heideweg.)